bloemwerk

Bloemen van de veiling

Van Oosten Bloemen Valkenswaard is sinds jaar en dag de bloemenwinkel waar u altijd terecht kunt voor verse bloemen tegen vriendelijke prijzen. Of de bloemen nu bestemd zijn voor uzelf of als de bloemen zijn om weg te geven, sinds midden jaren ’50 van de vorige eeuw kunt u bij Van Oosten Bloemen aan de Dommelseweg 135 daarvoor terecht.

Drie maal per week worden rechtstreeks verse bloemen aangevoerd direct vanaf de veilingklok van de bloemenveiling Plantion te Ede. Hierdoor is de versheid gewaarborgd en kunnen de prijzen voor de consument en de zakelijke klant vriendelijk gehouden worden. Naast de verse bloemen bestaat het assortiment verder uit planten, potten, vazen en droogbloemen. Op basis van de veiling-verse-bloemen staan altijd boeketten en bloemstukken klaar. Op bestelling worden er jaarlijks vele honderden rouwbloemstukken en andere rouwarrangementen samengesteld en gemaakt naar wens van de klant. Van Oosten Bloemen Valkenswaard heeft een eigen bezorgservice voor Valkenswaard en omstreken, waaronder Dommelen, Borkel & Schaft, Bergeijk, Westerhoven, Riethoven, Waalre, Aalst, Veldhoven, Eindhoven en Leende. Op speciaal verzoek kunnen de bloemen ook buiten de directe regio worden bezorgd.

Bloemen met Versgarantie

Zowel bedrijven als particulieren kunnen een wekelijks of tweewekelijks bloemen-abonnement geheel laten verzorgen door Van Oosten Bloemen Valkenswaard en wel met versgarantie. Leuk voor op de ontvangstbalie of eetkamertafel! Voor voorbeeld bloemwerk zie de ‘online winkel’, wilt u iets bestellen dan kunt u het beste even bellen met 040-2012200.

"Versgarantie = minimaal
7 vaasdagen"
bloemwerk bloemist Valkenswaard

Een versgarantie van minimaal 7 vaasdagen*, een garantie die verder gaat dan de versgarantie van de twee grootste landelijke bloemen- organisaties: Fleurop & EuroFlorist, en volgens de VersBloemist voorwaarden is (* zie voorwaarden).